Geachte klanten, wegens de coronacrisis komt het voor dat pakketten vertraagd raken. Houd er rekening mee dat sommige leveringen later aankomen dan u van ons gewend bent. In sommige gevallen kan de levering wel 3-5 extra werkdagen duren.

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

CPLA deksel zwart 80mm Ø voor 2dl/8oz beker, verpakt per 1000 stuks

Art.nr. 89005
€72,88
Op voorraad
1
Productgegevens

CPLA deksels zijn geschikt voor gebruik tot 85°C. Coffee to go deksels van CPLA zijn vochtbestendig, voedselveilig en 100% composteerbaar.
CPLA coffee to go deksels 62mm ø zijn geschikt voor gebruik op 1dl/4oz koffiebekers met een topdiameter van 62mm. Dit formaat koffiebeker wordt over het algemeen gebruikt voor het schenken van Espresso.
Onze biologisch afbreekbare koffiedeksels zijn gemaakt van CPLA, een gekristalliseerde vorm van PLA (zetmeel) verkregen uit cassavewortel. De deksels zijn gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 welke staat voor industriële composteerbaarheid. U herkent deze certificering aan het OK compost of kiemplant logo.

Bewaar dit product voor later

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.