Welkom in onze webwinkel

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

FSC® karton/PLA ijsbeker 3oz/90ml/71mm Ø x 40mm Verpakt per 50 stuks

Art.nr. 88039
€2,73
Op voorraad
1
Productgegevens

Onze FSC ijsbekers zijn voedselveilig, smaakneutraal en waterbestendig. Bovendien zijn onze ijsbekers 100% composteerbaar.


De FSC kartonnen ijsbeker 3oz/90ml met PLA coating is voornamelijk geschikt voor het serveren van een bolletje ijs. Combineer de duurzame ijsbekers met onze afbreekbare ijslepels. Het is ook mogelijk om uw ijsbekers te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Voor meer informatie kijkt u op de bedrukkingspagina.
Onze biologisch afbreekbare ijsbekers zijn gemaakt van de hernieuwbare grondstof cellulose en voorzien van een PLA (maiszetmeel) coating om de beker vochtbestendig te maken. Duurzame ijsbekers zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic ijsbekers. Ze zijn 100% composteerbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432 wat staat voor industriële composteerbaarheid. Hierdoor mogen onze bekers het OK compost en kiemplant logo dragen.
Bewaar dit product voor later