#Helpdehoreca. Tot 1 mei verzenden we alle zakelijke bestellingen binnen Nederland en België gratis met kortingscode "GRATIS VZ"

Persoonlijk contact

U kunt ons bellen, mailen of praten met ons via de livechat. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden in de webwinkel? We staan voor u klaar!

Klik hier voor onze contactgegevens!

Snelle bezorging

We bezorgen zelf binnen de regio, de rest versturen we met een koeriersdienst. Alle items in onze webwinkel kunnen wij binnen 3 werkdagen geleverd hebben.

Klik hier voor de routes!

Ruim assortiment

We zijn continue bezig het assortiment uit te breiden en hebben inmiddels al meer dan 2000 artikelen! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Klik hier voor de webwinkel!

Webwinkel

Bestaande klant? Klik hier om in te loggen.

Waarom herbruikbare glazen?

Een drinkglas draagt sterk bij aan de smaak, het drinkgenot en de totale beleving van het drinken en het moment zelf. Iets wat niet onderschat moet worden in een tijd waarin de gebruiker hoge eisen stelt aan zijn of haar drankje en de beleving ervan. Deze producten zijn met die gedachte ontwikkeld: de vorm, de helderheid, het gewicht en de details zijn daarom haast identiek aan het origineel. Toch weten we dat dit product niet gelijk is aan, want waarom kies je voor een plastic alternatief als het gebruik van glas uitvoerbaar en toegestaan is? Dan ga je gewoon voor glas. Maar voor al die andere momenten hebben wij alles in huis. Geen plastic bekertjes voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar duurzame, kwalitatieve en onbreekbare plastic drinkglazen. Neem een kijkje in ons assortiment en neem contact op voor een passende en op maat gemaakte offerte.

Dit is geen glas, maar wat is het dan wel? Het is een duurzame oplossing voor die momenten waarop het gebruik van glas simpelweg geen optie is. Deze glazen zijn namelijk steengoed als het gaat om hergebruik en ijzersterk in het doorstaan van omstandigheden waar glas geen veiligheid kan bieden. Maar wij weten ook dat een glas zoveel meer is dan zomaar een glas. Daarom vind je bij ons enkel kwalitatieve producten die geen afbreuk doen aan de totale beleving van het drinken en natuurlijk het moment zelf.

Bedrukken

Het is mogelijk de glazen te laten personaliseren met bijvoorbeeld uw logo. Dit doen we al vanaf 500 stuks en we kunnen maar liefst 2 logo's of teksten in maximaal 5 kleuren voor u drukken op de glazen. Uiteraard zijn zowel de glazen als de bedrukking vaattwasser bestendig.


Filter

Nieuw! Inloggen zonder wachtwoord. Klik op aanmelden, vul uw emailadres in en ontvang een link in uw email waarmee u automatisch inlogt op uw account. Nooit meer een wachtwoord onthouden. Handig!

Bent u een zakelijke klant en bestelt u vanuit het buitenland? Laat uw btw nummer achter bij het afrekenen om vrijgesteld te worden van belastingheffing.