Kita tutup wiwit 26 Agustus nganti 6 September. Kita tutup saka 26 Agustus nganti 6 September.

Toko web

100% bebas plastik Kraftlook mesin vending cup 12oz/360ml, dikemas saben 1000 lembar.

90878
€94,50
Op voorraad
1
Informasi produk
UPC: 7611243620363
Merek: 341320
Leterancier: alam co
wektu pangiriman: Wektu pesenan kanggo produk iki yaiku 14 dina
Isi: 360ml
Dhuwur: 90mm
diameter: 90mm
warna: Kraft
Jumlah ing kemasan: 1000 potongan
Produk ngemot (bio)plastik: ora
Microwave aman: ja
Oven aman: ya, nganti 220°C
Freezer aman: ja
Produk sing bisa didaur ulang: ja
Arus sisa: kertas lawas
Produk biodegradable (kompos omah): ja
Produk kompos industri: ja

100% (bio) cangkir kopi gratis plastik!

Cangkir kasebut bebas saka lapisan PE utawa PLA lan bisa didegradasi kanthi lengkap. Amarga lapisan khusus iki, cangkir kasebut minangka bukti SUP lan cangkir kasebut ora duwe indikasi "Produk iki ngemot plastik".

Simpen produk iki mengko

Hima lan kepuasan pelanggan

Layanan penting banget kanggo kita lan skor rata-rata 9.4 kanggo kepuasan pelanggan!

Hima Bioproducts BV dadi mitra saka MVO Nederland.

Mitra MVO Nederland