Почитувани клиенти, поради кризата во короната, парцелите може да се одложат. Забележете дека некои испораки пристигнуваат подоцна отколку што сте навикнале од нас. Во некои случаи, испораката може да трае 3-5 дополнителни работни дена.

Личен контакт

Можете да повикате, испратите е-пошта или разговарајте со нас преку разговор во живо. Дали имате прашање или не можете да најдете нешто во веб-продавницата? Ние сме подготвени за вас!

Кликнете овде за нашите информации за контакт!

Брза испорака

Ние самите испорачуваме во регионот, а остатокот го испраќаме со курирска услуга. Сите артикали во нашата веб-продавница можат да бидат доставени во рок од 3 работни дена.

Кликнете овде за рутите!

Веб-продавница

филтри

Дали сте деловен клиент и дали нарачувате од странство? Оставете го вашиот ДДВ број на исходот да биде ослободен од оданочувањето.