Wij leveren biologische en composteerbare producten voor zowel langdurig als eenmalig gebruik. Onze artikelen zijn zoveel mogelijk afkomstig van duurzaam geteelde producten en hernieuwbare bronnen. Naast het leveren van standaard verpakte producten bieden wij de mogelijkheid om samen met de klant unieke en eigentijdse verpakkingen te ontwerpen en te leveren. Ook is het bedrukken van producten en verpakkingen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo mogelijk. 

We geloven in persoonlijk contact en als u binnen uw bedrijf over wilt gaan van plastic naar bio disposables komen wij graag bij u langs om u onze producten te laten zien, voelen en ruiken en met u onze kennis en passie te delen over onze verschillende producten. 

Heeft u een vraag over een product of wilt u een groot volume bestellen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een specifiek product wat u niet kunt vinden in onze webwinkel? Stuur ons een bericht. 

Doordat we continue op zoek zijn naar nieuwe artikelen groeit het aanbod in onze webwinkel dagelijks en kan het gebeuren dat u iets zoekt wat er nog niet in staat. Als we het zelf niet hebben of kunnen leveren, helpen we u graag om het product te vinden.

Bent u van plan om een of meerdere producten regelmatig bij ons af te nemen? We garanderen een voorraad van dat artikel zodat we u altijd snel van dienst kunnen zijn.