Panibois houten bakvormen

Hima Bioproducts B.V. is Nederlands importeur en samenwerkingspartner van Panibois. Panibois is de uitvinder van de houten bakvormen. Al sinds 1993 zijn zij actief in de productie en vervaardiging van houten bakvormen en taartringen. Sinds 1995 zijn zij marktleider in deze productie en exporteren naar meer meer dan 30 landen wereldwijd. Met maar liefst 4 verschillende productielijnen maakt Panibois vierkante, rechthoekige, achthoekige bakvormen en houten taartringen en daarom kunnen zij snel en flexibel inspelen op bijna elke klantvraag.

Groot standaardassortiment houten bakvormen

In het productassortiment zitten maar liefst 25 verschillende standaardmodellen. Als gevolg is het pakket geschikt voor bakkers en chefs, maar ook op chocolademakers, cateraars, restaurants, kaasmakers en slagers tot slot.

Gepersonaliseerde producten

Bovendien is het voor alle modellen mogelijk om de bakvormen te personaliseren met uw eigen slogan of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om afwijkende maten of vormen te produceren en het is ook mogelijk om de taartringen af fabriek te leveren met bakpapier er in voorgevormd.

Productcatalogus

Hier vindt u ons standaard assortiment Panibois producten in de webwinkel. Zoekt u daarnaast een product uit de catalogus die we niet in onze webwinkel hebben? We bestellen het graag voor u! Bent u bijvoorbeeld voornemens om het regelmatig af te nemen bij ons? Laat het ons weten en we nemen het product dan graag op voorraad voor u.

Hoe te gebruiken?

Laat u inspireren door onderstaande productvideo’s over het gebruik van de Panibois producten. Bijvoorbeeld het bakken van een brood.

Restaurant

Patisserie

Cateraar

Bakker

Take away verkoop

Recepten

Bent u enthousiast geraakt door deze productvideo’s en wilt u daarom zelf aan de slag met de producten? Laat u daarnaast nog verder inspireren met wat pakkende productrecepten! U kunt daarom deze lekkere en originele recepten hier bekijken. Maak in een handomdraai de lekkerste quiches, taarten, cakejes en bijvoorbeeld ovenschotels. Heeft u tot slot zelf een origineel recept gemaakt in deze houten bakvormen? We vinden het leuk als u deze creatie met ons deelt op Facebook of Instagram. Tag ons daarbij in uw bericht. @himabioproducts.

Terug naar het merkenoverzicht.