Mirë se vini në shitësin nr. 1 me shumicë të paketimeve të biodegradueshme!

Dyqan në internet

Euro matic Pearl White peshqir shpërndarës autocut, paketuar për copë

90623
€136,75
Op voorraad
1
Informacione për produktet
Gjatësia: 375mm
Gjerësia: 346mm
Trashësia: 240mm
ngjyra: mendje
Sasia në paketim: Copë 1
Produkti përmban (bio)plastikë: ja
Lloji i plastikës: ABS
Produkt i riciklueshëm: ja
Rryma e mbetur: PMD

Ky bombol me vrimë nxjerrëse peshqiri është shumë i përshtatshëm për zonat sanitare të frekuentuara shumë. Për shkak të sistemit të dozimit fletë-fletë, sistemit të konsumit dhe kursimit të kostos. Shumë higjienike sepse përdoruesi ka kontakt vetëm me peshqirin që varet nga makina gati për përdorim. Nuk ka shanse për ndotje të kryqëzuar.

  • Lehtë dhe shpejt për të ndryshuar
  • Shpërndarja e fletëve nga fleta, ekonomike për t'u përdorur
  • Ushqim automatik i letrës
  • Higjenike
  • Kapacitet i lartë, konsum dhe kursim i kostos
  • Gjysmë transparente
  • Çelës universal, i bllokueshëm në të dy anët
  • Përmasat 375 x 346 x 240 mm
  • E bardhë plastike
Ruajeni këtë produkt për më vonë

Hima dhe kënaqësia e klientit

Ne e konsiderojmë shërbimin si të një rëndësie të madhe dhe kemi një mesatare prej 9.4 në kënaqësinë e klientit!

Hima Bioproducts BV është një partner i MVO Nederland.

Partneri MVO Nederland