Jemi të mbyllur nga data 26 gusht deri më 6 shtator. Jemi të mbyllur nga data 26 gusht deri më 6 shtator.

Dyqan në internet

Standard Pretsel, i paketuar për copë

90379
€121,90
Op voorraad
1
Informacione për produktet
Gjerësia: rrumbullakët: 350 mm, katror: 320 mm
Lartësia: standard: 450 mm
Diametri: standard: 260 mm
ngjyra: Stainless steel
Sasia në paketim: Copë 1
Produkti përmban (bio)plastikë: i lindur
Produkt i riciklueshëm: ja
Rryma e mbetur: PMD
Produkt i biodegradueshëm (i kompostueshëm në shtëpi): i lindur
Produkt industrial i kompostueshëm: i lindur

Raundi:

Specifikimet teknike

  • plastik
  • Gjerësia: 350 mm

Sheshi:

Specifikimet teknike

  • plastik
  • Gjerësia: 320 mm

Standardi:

Specifikimet teknike

  • çelik inox
  • ØxH: 260 x 450 mm
Ruajeni këtë produkt për më vonë

Hima dhe kënaqësia e klientit

Ne e konsiderojmë shërbimin si të një rëndësie të madhe dhe kemi një mesatare prej 9.4 në kënaqësinë e klientit!

Hima Bioproducts BV është një partner i MVO Nederland.

Partneri MVO Nederland