kashta të ngrënshme

Kashta të ngrënshme

Kashta të ngrënshme

Kashtë që bëjnë ndryshimin në përvojë dhe pamje dhe janë një alternative e përsosur për kashtë plastike për sa i përket qëndrueshmërisë. Disponohet në katër shije dhe shumë e përshtatshme për t’u përdorur në kokteje të freskëta dhe pije joalkoolike. Në varësi të rrethanave, kashtat mbeten të përshtatshme për t’u pirë për 20 deri në 40 minuta. Kashtat e ngrënshme bëhen nga sheqeri, uji dhe xhelatina, ndër të tjera.


filtra

Nga vijnë kashta ushqimore? Kliko këtu për shpjegimin.

Nuk mund ta gjeni atë që po kërkoni? marr na kontaktoni us! Ne jemi të lumtur për të gjetur produktin e duhur për ju.