Stazak van papier. de Earthpouch

De Earthpouch is een voorgevormde 100% plasticvrije stazak van papier. De zakken hebben een olie, water en vochtafstotende coating en kan door middel van heat seal gesloten worden.

De Earthpouch is 100% plasticvrij en duurzaam door de grondstoffen uit hernieuwbare bron. De Earthpouch kan zowel gerecycled als gecomposteerd worden.

Earthpouch folie kan geproduceerd worden in standaard, barrière en hoge barrière. Hierdoor is het mogelijk om zowel droge als vochtige producten te verpakken. De hoge barrière folie is zelfs licht doorzichtig waardoor het product zichtbaar blijft.

De Earthpouch 100% plasticvrije stazak van papier is in onze webwinkel verkrijgbaar in 3 maten, standaard barrière; small, medium en large. De standaard zakken zijn van wit papier en onbedrukt op de zichtbare zijden. Op de bodem staat een standaard tekst “This is a 100% plasticfree Earthpoucht”. Daarnaast is het mogelijk om de zakken digitaal te bedrukken vanaf 1000 stuks. Dit kan in maximaal 4 kleuren en wordt uiteraard gedaan met milieuvriendelijke en voedselveilige inkten.

Vanaf 10.000 stuks is het mogelijk om de standaardmaat te produceren zonder de standaard tekst op de bodem.

Bij oplagen vanaf 25.000 stuks bent u geheel vrij om een eigen maat te kiezen. In deze oplage is het mogelijk de zakken met flexodruk te bedrukken in maximaal 8 kleuren, uiteraard ook met milieuvriendelijke en voedselveilige inkten.

Door middel van samenwerkingen kunnen we u ook helpen met de keuze voor een geschikte verpakkingsmachine om de Earthpouch machinaal te verwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Bent u niet op zoek naar voorgevormde zakken, maar juist naar deze folie op rol? Dan is de Earthfilm wat voor u.

Earthfilm is een 100% plasticvrije verpakkingsfolie op rol, geschikt voor horizontale en verticale verpakkingsmachines.

Earthfilm is 100% plasticvrij, gecertificeerd door “A Plastic Planet”

Bekijk ons standaard assortiment in de webwinkel: