Stempelen

Stempelen

Wilt u wel een gepersonaliseerd product, maar dan in kleine oplagen en betaalbaar? Overweeg dan om uw producten te voorzien van een stempel met behulp van een handstempel.

Een handstempel is een speciaal stuk gereedschap waar met behulp van inkt afdrukken gemaakt kunnen worden op oppervlakten. Leuk weetje: Zowel de afdruk als het gereedschap heet stempel. Het gereedschap is de stempel terwijl de afdruk het stempel heet. De stempeltechniek is al zo oud als mensenheugenis en is veel ouder dan druktechnieken zoals flexo- en offsetdruk.

De inkt die wordt aangebracht bevindt zich in een inktkussen. De inkten die wij verkopen voor het stempelen van food– of non-food verpakkingen zijn sneldrogend en vervliegen snel. Speciaal om die reden hebben wij stempelkussens met een goed afsluitbaar deksel waardoor de inkt langer goed blijft.

Geef producten zoals snackbakjes, soepkommen, (koffie)bekers, ijsbakjes, zakken, tasjes of doosjes een unieke, maar toch biologische uitstraling met behulp van een handstempel. Ideaal voor marketingdoeleinden waar in kleine series toch iets speciaal gemaakt kan worden. Het is heel eenvoudig waardoor iedereen het zelf kan doen.

Onze disposables van kraftpapier, suikerriet en palmblad zijn zeer geschikt om te voorzien van een stempel. Voor de kraftpapieren producten adviseren we uitsluitend donkere inkten voor het beste resultaat. Doordat de suikkerriet producten wit of lichtbruin zijn is het ook mogelijk om deze met een lichtere kleur te stempelen.

Kijk voor het complete overzicht in onze webwinkel en bepaal de juiste maat stempel aan de hand van het logo of tekst die u op de handstempel wilt. Om het logo of tekst op de handstempel te krijgen hebben we een ontwerp nodig in een bewerkbaar (vector) bestand. U kunt deze na uw bestelling aan ons e-mailen op stempels@hima-bioproducts.com. Gemiddeld is de levertijd 1-2 werkdagen.

Toch nog hulp nodig, neem contact met ons op via de livechat of stuur ons een e-mail.

Naar bedrukken of terug naar de homepage.