Urang tutup ti 26 Agustus nepi ka 6 Séptémber. Kami tutup ti 26 Agustus dugi ka 6 Séptémber.

Toko wéb

Bambu golf nyokot 21 cm, dibungkus per 100 lembar

87987
€3,00
Op voorraad
1
Inpormasi produk
panjang: 210mm
warna: coklat
Kuantitas dina bungkusan: buah 100
Produk ngandung (bio)plastik: nee
Aman pikeun gelombang mikro: ja
Aman pikeun oven: nuhun, nepi ka 200 ° C
Freezer aman: ja
Produk daur ulang: ja
Arus sésana: GFT
Produk biodegradable (kompos imah): ja
Produk kompos industri: ja

Gandeng awi kami mangrupikeun katuangan anu aman sareng raos nétral.

Tombol awi tong 210mm alus teuing pikeun dijantenkeun pikeun henteu janten skewer atanapi jajanan sanés. Batang batang awi ogé masihan jajanan alami anjeun.
Batang batang awi kami didamel tina bahan awi baku. Awi mangrupikeun spésiés pepelakan anu panggancangna di dunya. Unggal taun galur énggal dikaluarkeun ku pabrik indung anu tumuh ka jangkungna sawawa dina waktos anu singget. Batang awi gaduh tampilan alami sareng trendi.

Simpen produk ieu kanggo engké

Hima sareng kapuasan pelanggan

Jasa penting pisan pikeun kami sareng kami nyetak rata-rata 9.4 pikeun kapuasan pelanggan!

Hima Bioproducts BV mangrupikeun pasangan ti MVO Nederland.

Rakan MVO Nederland