Papieren rietjes laten bedrukken? Bij ons is het mogelijk om uw rietjes te voorzien van een maximaal 4 kleuren druk

Papieren rietjes bedrukken

Bij hima Bioproducts B.V. is het mogelijk om papieren rietjes te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

De minimale afname is 100.000 stuks. Het is mogelijk om de papieren rietjes te laten bedrukken tot maximaal 4 kleuren. Houdt er rekening mee dat een standaard rietje wit is. Als u een rietje wilt in een andere basiskleur telt dat al als 1 kleur voor het drukken.

U kunt zelf een ontwerp aanleveren of u kunt er voor kiezen om ons het ontwerp te laten maken. Als u een rietje wilt met uw eigen logo er op is het wel belangrijk dat u uw logo aan kunt leveren in een vector bestand zodat we het kunnen bewerken. We maken in ieder geval van elk ontwerp een monster en sturen dat naar u op ter beoordeling.

Onze premium papieren rietjes zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De rietjes hebben een FSC keurmerk en zijn vrij van BPA, 3MCPD en Moah-Mosh. De kwaliteit is beoordeeld conform de EU1935/2004 richtlijnen en de tests zijn uitgevoerd in gecertificeerde Nederlandse laboratoria. Naast certificaten voor voedselveiligheid is onze fabriek ook SEDEX en SA8000 gecertificeerd. Zo weet u zeker dat onze rietjes ook voldoen aan de sociaal ethische normen.

Bij de rietjes is het ook mogelijk om de doosjes te personaliseren. We hebben standaard doosjes voor 20, 50, 250 en 500 stuks rietjes, maar als u een afwijkende inhoud wilt hebben met meer of minder rietjes is dat natuurlijk altijd mogelijk. Voor het bedrukken van de doosjes geldt ook een maximum van 4 kleuren. U kunt bij ons de ontwerp-template opvragen en ook hier is het mogelijk dat wij het ontwerp voor u maken. Houdt in uw ontwerp rekening dat lichte kleuren op kraft doosjes minder mooi naar voren komen. We adviseren voor bedrukte kraftpapieren doosjes daarom ook donkere kleuren zoals donkergroen, blauw of zwart.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!